Masterclasses

Het Klimaatverbond organiseert de masterclasses samen met de provincies. U kunt zich inschrijven voor de masterclass bij u in de regio. Klik daarvoor op de regio in het menu hiernaast.

Mocht u niet kunnen op de betreffende dag en komt een andere datum beter uit, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u echter de masterclass bij u in de regio te kiezen, omdat de informatie in die masterclass toegespitst zal zijn op uw situatie en u het meeste profijt zult hebben van het netwerken.

Een voorbeeld: het programma van de Masterclass Energietransitie in Arnhem.

De reactie van Carla Onderdelinden, provincie Gelderland: “Tjitske en Eva hebben voor Klimaatverbond en Provincie Gelderland masterclasses Energietransitie georganiseerd voor de nieuwe wethouders. Ze hebben in goed overleg een viertal aantrekkelijk regionale programma’s samengesteld, met veel maatwerk toegespitst op de regio’s en de bijeenkomsten op een rustige en prettige manier in goede banen geleid waarbij ze veel aandacht hadden voor de deelnemers.”

Windenergie door Peter de Koning Zonne-energie Waterkracht_Amerongen door Peter de Koning Biomassa door Peter de Koning

Masterclasses Energietransitie

Het Klimaatverbond organiseert samen met provincies en regio’s een reeks Masterclasses Energietransitie voor nieuwe wethouders. Het doel is de nieuwe wethouders alle tools aan te reiken voor een voortvarend klimaatbeleid.

Organisatie


Klimaatverbond
Oude Kraan 72
6811 LM Arnhem

Website
Andere projecten
Twitter
Contact